Over mij

Over mij
Hallo ik woon in de provincie Fryslân En ben getrouwd met Evert in 1962, wij kregen 2 zonen en 2 dochters, nu met een eigen gezin.Zij gaven ons 13 kleinkinderen. Er zijn veel hobby's en kom bijna tijd te kort. Zoals handwerken. kledig naaien, breien en borduren In 2006 ging ik naar een workshop Quilten, via de Vrouwen van Nu Sinds die tijd heb ik er een heel fijne hobby bij

dinsdag 28 februari 2012

Van de bouwplaats

Gister en ook vadaag ben ik druk geweest met mijn huisjes. Het voorraad bakje is nu leeg. Een blok gemaakt van 30 voor de maand Januarie, en ook een blok van 30 voor de maand Februari Hier maar even aan het behang geprikt.

7 opmerkingen:

  1. Prachtig, Annie, wat ontzettend mooi worden je huisjes. Top. En wat ben jij een doorzetter, zeg. Je speldenkussen, een blogje verder ziet er ook al zo leuk uit. Dank voor het delen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank voor je reactie op mijn weggeefactie. Ik heb oor jou lootje nr 21 gemaakt. Volgende week vrijdag, 9 maart vindt de trekking plaats. Nu maar hopen dat je geluk hebt. Groeten, wiekevankeulen.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zien je huisjes er gezellig uit .....het word al een echt dorpje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Annie,

    Tot nu toe had ik je blog nog niet gevonden, maar hier ben ik dan. Ik ben volger geworden en heb jou toegevoegd aan mijn bloglijst.
    Ik vind het gezellig dat je regelmatig bij mij op bezoek komt en ik ga vanaf nu tegenbezoekjes afleggen.
    Ik zie dat ook jij blokken hebt gemaakt van 30 huisjes. Je huisjes zijn hartstikke leuk, de rode straten maken het helemaal af.

    Fijn weekend,
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Inge, wat leuk dat je bij mij langs komt,en volgers nu bent
      Vanaf Januari heb ik nu deze blog, eerder nog nooit gezien ook, het is zo leuk werkjes van anderen te zien, en zelf wat te laten zien.
      Fijn weekeinde

      Verwijderen
  5. A heb het gevonden
    Ja ook mooie en nette blog hoor
    Proficiat Annie
    Ik kom zeker nog eens terug

    groetjes gerda

    BeantwoordenVerwijderen