Over mij

Over mij
Hallo ik woon in de provincie Fryslân En ben getrouwd met Evert in 1962, wij kregen 2 zonen en 2 dochters, nu met een eigen gezin.Zij gaven ons 13 kleinkinderen. Er zijn veel hobby's en kom bijna tijd te kort. Zoals handwerken. kledig naaien, breien en borduren In 2006 ging ik naar een workshop Quilten, via de Vrouwen van Nu Sinds die tijd heb ik er een heel fijne hobby bij

dinsdag 21 februari 2012

Verrassing

Een berichje hier over op dit blog , kan wel denk ik. Het heeft wel niet met Quilt en handwerkjes te maken, maar toch even vertellen. Het weekeinde was heel druk maar ook heel gezellig. Maandag mocht ik mijn verjaardag vieren, en dat begon Zondag. Alle kinderen en kleinkinderen kwamen verjaardag vieren, en ik ben heel erg vewend. Bloemen, boeken , boeken, en cadeau bonnen. Mooie glazen, enn lekkere badspulletjes. En wat had mijn Evert gedaan, zonder dat ik er van wist, mijn 2 de hands E. Fiets verhandeld, en daar stond een splinter nieuwe RIH E.
Zaterdag toen wij naar Zwolle waren, had hij hem laten brengen. Wat een verassing , ben er heel blij mee, dat worden mooie tochten aankomende zomer. Maandag de echte dag heel de dag visite van familie en lieve vrienden. Wel 72 jaren, heel blij en dankbaar dat ik dit alles mag hebben.

3 opmerkingen:

  1. wat een verrassing, heel erg lief hoor en nu maar hopen dat het snel mooi fietsweer wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lokwinske mei dyn jierdei, Annie!Mooie fiets!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog van harte gefeliciteerd Annie, en wat een geweldige verrassing! Hier zullen jullie vast nog heel veel plezier van gaan hebben!

    BeantwoordenVerwijderen