Over mij

Over mij
Hallo ik woon in de provincie Fryslân En ben getrouwd met Evert in 1962, wij kregen 2 zonen en 2 dochters, nu met een eigen gezin.Zij gaven ons 13 kleinkinderen. Er zijn veel hobby's en kom bijna tijd te kort. Zoals handwerken. kledig naaien, breien en borduren In 2006 ging ik naar een workshop Quilten, via de Vrouwen van Nu Sinds die tijd heb ik er een heel fijne hobby bij

dinsdag 21 februari 2012

Workschop

Vorige week Zaterdag zou ik naar een workshop gaan Biscornu maken. In het tuinhuis van Teakje.Ik had de link ingevoegd van de website, maar ik zie niet dat het werkt. Het is een groot tuinhuis bij een boederderij hier buiten ons dorp. Ik ga daar heen voor de quiltmiddagen en ook wel workshops, en 1 keer in de 2 weken is er Crea café Maar omdat het prachtig schaatsweer was, is de workshop uitgesteld tot 23 -2 , Donderdag dus. Omdat ik eigenlijk niet wist wat een Biscornu was, even gegooglet.
Ja een soort speldenkussen dus. Patroontjes genoeg ook nog. Ik heb nu wat kleine borduurseltjes gemaakt.
Nu Donderdag maar eens zien wat er van gemaakt word

2 opmerkingen:

  1. Wat een schattig borduurtje, daar kun je vast ook een biscurnu van maken denk ik... maar misschien ben ik wel helemaal mis want al weet ik wel, wat het is, ik heb er zelf nog nooit een gemaakt! Veel plezier op de workshop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit blog.I ben echt blij dat ik deze informatie over bericht gevonden is echt nuttig voor ons. Ik heb zeker deze website lief te hebben, te houden op. Uitstekende post.

    http://www.inuwtuin.nl/tuinhuizen

    BeantwoordenVerwijderen