Over mij

Over mij
Hallo ik woon in de provincie Fryslân En ben getrouwd met Evert in 1962, wij kregen 2 zonen en 2 dochters, nu met een eigen gezin.Zij gaven ons 13 kleinkinderen. Er zijn veel hobby's en kom bijna tijd te kort. Zoals handwerken. kledig naaien, breien en borduren In 2006 ging ik naar een workshop Quilten, via de Vrouwen van Nu Sinds die tijd heb ik er een heel fijne hobby bij

woensdag 8 februari 2012

Quilten

Vanmiddag eindelijk eens begonnen met het doorpitten van mijn Quilt in aanmaak. Het blad uit de tafel in mijn hobby hokje, en zo kan ik er zo even naar toe gaan om wat steekjes te doen.
Het is te groot, om het hier in de huiskamer te doen. Nu mijn naaimachine even mee naar beneden, en ook het kleine strijk plankje. En in de avond druk met mijn huisjes.
Hier mijn 45 ste gemaakt.
Ik ben dus mooi op schema, en de voorraad in mijn mandje groeit. Nog maar wat er bij dan ga ik er een mooi blok van maken. Groetnis Annie

2 opmerkingen:

  1. Wow, wat een prachtige quilt om door te pitten, echt heel erg mooi! Lijkt me een heerlijk, maar wel heel langdurig werk...!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig sa'n tafel!! Succes bij it trochpitten, ik doch elke dei minimaal in oerke trochpitte foar de tv.De quilt is mar in meter by in meter dus dat kin moai op e'bank..

    BeantwoordenVerwijderen