Over mij

Over mij
Hallo ik woon in de provincie Fryslân En ben getrouwd met Evert in 1962, wij kregen 2 zonen en 2 dochters, nu met een eigen gezin.Zij gaven ons 13 kleinkinderen. Er zijn veel hobby's en kom bijna tijd te kort. Zoals handwerken. kledig naaien, breien en borduren In 2006 ging ik naar een workshop Quilten, via de Vrouwen van Nu Sinds die tijd heb ik er een heel fijne hobby bij

zaterdag 8 september 2012

Open dag en meer

Goede middag.
Prachtig mooi weer hier vandaag.
Vanmorgen ging ik op de fiets naar Bolsward.
 In het begin van de week , toen we een fietstochtje maakten,
 had ik het bord mooi aan een fiets zien staan, aan de rondweg rondom de stad.
O hier is het dus dacht ik, en vanmorgen ging ik dus die kant weer om. En kwam zo heel gemakkelijk op de plaats van bestemming
 Mijn toestel mee, maar vergat helemaal een plaatjes met het bord aan de fiets te maken,
Dit stond dus op het bord, met een pijl, richting de straat.
Ik heb dit nu maar even van je blog gepikt Miranda


En andere foto's heb ik dus ook niet gemaakt, maar hier de link naar haar blog http://hobbyshopfugeltsje.blogspot.nl/

Het was geweldig, wat prachtige werkstukken daar waren.
En zo leuk Miranda  en haar moeder te ontmoeten.
Ik kreeg een  hele rondleiding van haar moeder, en ook heel leuk met Miranda en andere dames gesproken. Ik kende niemand , maar zo gezellig en leuk. Heel veel mooi aplicatie werk, mijn vingers jeuken hoor.Dit wil ik echt deze winter gaan doen, en me zelf leren hoe of alles moet. Ik heb alvast frezer papier vandaar mee genomen, en ja ook een paar leuke lapjes natuurlijk. 
Ook zag ik het quilt Farmer 's Wife helemaal klaar, en het boek met alle verschillende blokken,wel Engels maar duidelijk getekend ,ja die komt op mijn verlanglijstje , en wil ik echt eens mee aan de slag


Nu wat later ons middag maaltje, maar zaterdags doen we altijd makkelijk, dus een pietsa uit de diepvries en in het oventje, toetje uit een pak, en klaar zijn we.
Vanmiddag maakten we samen een fijne fiets tocht, heerlijk weer gewoon, nu eens weer een andere richting.Koffie pot in de fietstas, want als je niets treft krijg je niks hé.
Hier aan het water was het daarmee ook heerlijk rusten even.
 Kennen jullie het, zongen we vroeger al niet van :
"In Deinum stiet in sipel op de toer"
Hier nog een paar kiekjes daar aan het fietspad

Al met al een fijne middag, en thuis gekomen 55 km op de teller, en vanmorgen had ik er ook een rondje van gemaakt, en 23 km.
Dus mijn beweging zit wel goed vandaag, dacht ik zo.
Voor allemaal een fijne Zondag morgen.
Groetnis Annie
  

13 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke dag heb jij gehad. Het is zo leuk om andere quilters te ontmoeten en geïnspireerd te worden door mooie projecten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Annie, Dat klinkt en ziet als een zeer geslaagde dag! Leuk van de applicatiecursus!! Daar ga je veel plezier aan beleven.
  En zoveel km op de teller van de fiets. Vruchtbare dag! Groetjes Ansje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijn dat je zo'n leuke dag hebt gehad en mooi weer is ook zo heerlijk,maakt de dag nog mooier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dag heb jij gehad... Fijn dat je zo genoten hebt op de Open dag van Fugeltsje.. en dan ook nog naar Deinum op de fiets. Een fijne zondag en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hej Annie, wat heb je vandaag veel gedaan. Leuke ontmoetingen en weer een hele rit op de fiets. Het weer was er ook geweldig voor. Sipel, ui toch?! Het lijkt er precies op. Zo te lezen ga jij je komende winter niet vervelen met appliceren en een nieuwe quilt.
  Fijne zondag, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deinum achtervolgt mij deze dagen! Echt heel erg gek. Vorige week ontmoette ik een vrouw die van deinum heet. Trouw ik volgende week een echtpaar en hij heet deinum, lees ik voor het eerst jouw blog ben je in deinumgeweest. En weet je waarom het mij zo opvalt? Mijn vader is in deinum opgegroeid, helaas is hij er niet meer. En geniet ik nu van al die toevalligheden. Natuurlijk heb ik ook al je quilts bekeken, die kleindochters hebben maar een geluk met zo'n ijverige oma. Ook het geborduurde hart is een pracht! En de poppen niet te versmaden! Geniet ervan, fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Annie,
  Wat vond ik het geweldig leuk je te ontmoeten. En fijn dat je welkom voelde ondanks dat je niemand kende. Dat appliceren gaat je zeker lukken en ik ben zeer benieuwd naar het geweldige werkstuk dat je (misschien) gaat maken.
  En wat hebben jullie weer een heerlijke fiets tocht gedaan met dit mooie weer.
  Ik vind het leuk dat je mijn link op je blog hebt gezet. Dankjewel en wie weet.
  Fijne avond nog.
  Gr. Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk dagje heb je gehad en ik zal eens kijken bij het fugeltsje.....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke Open Dag, Annie.
  Wow, wat is het mooi bij jou in de buurt.
  En weer leuke lapjes gekocht. Daar worden wij quilters altijd blij van hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een fietstocht weer, knap hoor!!!
  en leuke lapjes heb je voor al je plannen: farmers wife, applicatie, plannen genoeg weer.............en wie niet, he?!
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. petje af voor jullie fietstocht hoor! het weer was inderdaad geweldig. ik ben zaterdags ook nog kort weer even geweest nadat ik vrijdags bij de open dag had gezeten en zo gezellig!! allemaal freubelvrouwen haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zie ineens dat ik helemaal niet op jou blog hebt gereageerd. Slordig van mijn he!! Ik ben vrijdag bij Miranda geweest op de open dag. Woensdag was ik er weer voor mijn Berries. Gezellig is het bij haar he!! Zie dat jij ook Tilda poppen maakt. Ook een "afwijking" van mij. Trouwens wat maak jij toch een prachtige quilts. En mocht je fietstochtje een keertje langs Makkum gaan dan mag je altijd langs komen hoor!!
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Met quilters is het al snel gezellig omdat we een mooie hobby delen, denk ik. Mooie foto's maar je woont ook in een mooie provincie. Ik heb me aangemeld omdat je zulke mooie quilts maakt.

  Groeten, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen